bianca den Braver

even voorstellen:

Sporten heb ik altijd al gedaan, van handballen tot wintersporten, van hardlopen tot fitness. Heerlijk om je lijf af en toe uit te dagen. Dat goede voeding en de juiste mentale balans daarnaast ook belangrijk zijn voor je lichaam en geest, daar kwam ik zo'n 10jaar geleden achter.

Mijn energiebalans dreigde de verkeerde kant op te gaan en dit was voor mij een signaal om het roer om te gooien en mij volledig te richten op vitaliteit en alles wat daarbij komt kijken.

Veel mensen stoppen veel tijd en energie in hun werk en/of gezin, maar vergeten daarbij te luisteren naar hun lichaam. Terwijl dit wel belangrijk is om te voorkomen dat er allerlei klachten ontstaan. Kortom: je vergeet (of hebt geen zin/tijd om) te bewegen, gezond te eten en tijd te nemen voor de nodige ontspanning, met als gevolg klachten zoals overgewicht, vermoeidheid, stress, burn-out ect.

Mijn opleiding tot vitaalcoach met als 3 pijlers: voeding, beweging en mentale balans hebben mij geholpen om de juiste balans te vinden en deze kennis wil ik graag met jou delen!

Met LekkerEnFit (oftewel LEF) begeleid en coach ik mensen die lef tonen en zich vitaler willen voelen en weer lekker in hun vel willen zitten. Met andere woorden: zich weer Lekker en Fit voelen!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en kijk wat ik voor jou kan betekenen. Tot snel!